Inter Trading

Inter Trading is een computer borduurbedrijf dat al ruim 20 jaar in de profesionele borduurwereld meedraait. We zijn een bedrijf wat alles onder 1 dak heeft. Aanwezig is een ontwerp studio, uitgebreide promotionele kledinglijn en meerdere professionele Toyota industrie borduurmachines.

Het is een bedrijf wat niet vast geroest is in een productie proces. We draaien mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van borduren. Als het gaat om garens, bakkings of software gaan we mee met deze nieuwe innovaties. Het ontwerpen van uw logo is een precieze zaak, daarom werken wij met de nieuwste en uitgebreidste softwear van Wilcom. Uw bedrijfskleding is natuurlijk het visitekaartje van uw bedrijf. Dit alles uit zich in korte leveringstermijnen met zeer scherpe prijzen.

Borduren is een luxere tegenhanger van bedrukte kleding. Het is een professionel uitstraling en heeft een extreem lange levensduur.

Onze communicatielijnen zijn kort en persoonlijk daardoor hebben we een goed contact met onze klanten. We voorzien u graag via mail of telefoon van alle informatie omtrent het borduurproces om zo een goede samenwerking aan te gaan.